Champix

01 jan 2014

Champix kopen om te stoppen met roken? Hier vind je meer informatie over Champix, zoals het gebruik, bestelmogelijkheden, de prijs en gebruikers ervaringen. Ook heb je de mogelijkheid om ons vragen te stellen over het product. Wij proberen die dan voor jou te beantwoorden. Je kunt ook Champix bestellen via onze website, daarover leest u hieronder meer. Ben je op zoek naar tips om te stoppen met roken kijk dan eens op onze speciale pagina met tips om te stoppen met roken.

Wat is Champix?

ChampixChampix is een nieuw revolutionair nicotine-vrij medicijn om mensen definitief van het roken af te helpen. Het product is enorm populair in de Verenigde Staten en staat daar bekend onder de naam Chantix. De populariteit heeft het te danken aan het feit dat het product gewoon goed werkt blijkens de gebruikerservaringen. Ook heeft onderzoek de effectieve werking van het product aangetoond en vastgesteld dat het effectiever is dan andere stoppen met roken medicijnen.

 Waarom werkt Champix zo goed?

In het product is door de producent Pfizer de stof Vareniclinetartraat verwerkt. Dit zorgt ervoor dat je geen zin meer hebt in een sigaret. Als je er toch eentje opsteekt dan zorgt de stof ervoor dat je het roken niet meer fijn vindt.

Hoe kunt je het product gebruiken?

Een week voordat u gepland hebt om te gaan stoppen met roken begint u de medicijnen in te nemen. Dit is dus terwijl je nog rookt. Deze tijd heeft het medicijn nodig om goed op gang te komen. Je begint als volgt:

 • dag 1,2 en 3: 1x per dag een tablet (0,5 mg)
 • dag 4,5,6 en 7: 2x per dag een tablet (0,5 mg)

Vervolgens neem je vanaf dag 8 t/m het einde van het gebruik 2x per dag 1 tablet van 1,0 mg. Het gebruik/de kuur duurt 12 weken. Mocht je na het einde van de kuur denken dat er een hoge kans bestaat dat je alsnog weer begint met roken dan kun je nog een kuur nemen. Hiervoor moet je wel eerst met de huisarts overleggen.

Champix prijs

De prijzen zijn afhankelijk van het aantal milligram. De volgende verpakkingen zijn beschikbaar:

 • Startpakket met 11 tabletten van 0.5 mg + 14 tabletten van 1 mg
 • 56 tabletten van 0.5 mg
 • 28 tabletten van 1 mg
 • 56 tabletten van 1 mg

Wij hebben voor jou een betrouwbare aanbieder geselecteerd met een lage prijs en hoge betrouwbaarheid. Hieronder lees je op welke wijze jij Champix kunt kopen of bestellen.

Gebruikerservaringen

De gebruikerservaringen zijn enorm positief. Wat opvalt is dat mensen aangeven dat dit product hen helpt om de gewoonte van het roken te doorbreken. Veel andere producten slagen hier niet in, Champix wel. Gebruikers geven aan zelfs geen zin meer te hebben op die momenten waarop het voor veel mensen zwaar wordt. Denk aan roken na het eten, tijdens café bezoek, bij de koffie etc. Het zijn niet alleen mensen die een paar jaar gerookt hebben, ook mensen die 40 jaar of langer hebben gerookt behalen succes met Champix.

Als nadeel worden door sommige gebruikers de bijwerkingen genoemd. We merken op dat bijwerkingen zich soms voordoen en dus zeker niet altijd. Vooral in het begin van het stoppen met roken proces treden de bijwerkingen op bij een aantal gebruikers. Sommigen voelen zich een klein beetje misselijk. Al met al geven de gebruikers aan de bijwerkingen voor lief te nemen gezien de verbluffende resultaten die ze geboekt hebben. Roken is immers dodelijk ongezond.

Champix bijwerkingen

De bijwerkingen van Champix die mensen soms ervaren zijn als volgt:

 • Misselijk
 • Hoofdpijn
 • Minder goed slapen
 • Raar dromen

Er zijn ook een aantal bijwerkingen die zelden voorkomen maar we toch even willen noemen:

 • Darmklachten
 • Maagklachten
 • Droge mond
 • Vermoeidheid

Champix kopen

Klik op onderstaande knop om Champix te bestellen.

Champix bijsluiter

Klikt u op Champix bijsluiter om de originele bijsluiter te lezen.

Deze pagina is een informatieve pagina over stoppen met roken. Wij raden aan om voor het gebruik met je huisarts te overleggen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het gebruik van dit product.

← Een elektrische sigaret kopen Zyban →

About the author

Linda Faye

Leave A Reply