Nicotinepleisters

23 nov 2013

Nicotinepleisters kunnen je enorm helpen bij het stoppen met roken. Je wilt stoppen en hebt het wellicht al diverse keren geprobeerd maar kunt er niet vanaf komen. Veel mensen ervaren hetzelfde probleem. Het probleem is dat je steeds weer zin krijgt in een sigaret. Met een nicotinepleister kunt je die drang naar een sigaret wegnemen. Naast pleisters bestaan er ook zuigtabletten die hetzelfde effect hebben. Op deze pagina gaan we dieper in op de werking van de nicotinepleisters en zuigtabletten en geven we je een overzicht welke producten er op de markt verkrijgbaar zijn. Je krijgt daarmee een objectief beeld wat er verkrijgbaar is en kunt via deze pagina ook direct bestellen.

Op deze pagina behandelen wij nicotinepleister, nicotine zuigtabletten en nicotine kauwgom. Welk product het beste bij je past kun je bepalen door middel van onderstaande stroomschema:
Je kunt ook onderstaande afbeelding bekijken, deze bevat een handige handleiding aan de hand waarvan je kunt bepalen welk product het beste bij jou past.

Mocht je desondanks nog vragen hebben, stel ze gerust op onze website.

Nicotinepleisters

Nicotinepleisters

Nicotinell pleisters

Nicotinell zijn de meest bekende nicotinepleisters die er verkrijgbaar zijn. Als je zo’n pleister plaatst op je huid dan geeft de pleister nicotine af aan uw bloed. Dit gebeurt op een regelmatige basis, dus niet alles tegelijk maar gespreid over een bepaalde periode. Het effect is dat de ontwenningsverschijnselen veel minder worden doordat je geen gebrek aan nicotine hebt.

Hoe lang werkt een pleister?

De nicotinell pleister heeft een effectieve werking gedurende 24 uur. Als je een nieuwe pleister gaat gebruiken moet je deze op een andere plek op je huid plakken. De pleisters zijn dusdanig samengesteld dat ze waterbestendig zijn. Dus met douchen/zwemmen kun je ze gewoon oplaten.

Hoe lang moet ik de pleisters gebruiken?

Je hoeft natuurlijk niets maar aangeraden wordt om de pleister minimaal 3 maanden te gebruiken. Afhankelijk van hoeveel je gewend bent te roken zijn de pleisters verkrijgbaar in verschillende doseringen:

  • 7 mg
  • 14 mg
  • 21 mg

In de bijsluiter kun je testen welke hoeveelheid voor jou van toepassing is. De bijsluiter kun je lezen als je op de bestelknop klikt.

Werkt de nicotinepleister echt?

Dit is een vraag die bij veel mensen leeft. Als we alle reacties bekijken dan valt op dat er eigenlijk maar één conclusie is. De nicotinepleisters werken echt wel! De opmerking die veel mensen aangeven is dat het wel zaak is om 100% gemotiveerd te zijn om te stoppen. De pleister helpen namelijk niet tegen jou geestelijke verslaving aan sigaretten. Ze zorgen er alleen voor dat je lichaam niet om een sigaret vraagt. Je zult zelf de geestelijke verslaving moeten doorbreken, ook als u een pleister gebruikt. De pleisters kunnen u daarbij uiteraard wel behulpzaam zijn.

Tijdens het gebruik van de pleisters wordt afgeraden om te roken.

Nicotinell pleisters bestellen

Je kunt de nicotinepleisters van Nicotinell via onderstaande knop direct bestellen bij een betrouwbare webshop tegen uiterst scherpe prijzen! Hier kun je ook de bijsluiter downloaden met meer detail informatie over het gebruik van de pleisters. Wij raden altijd aan deze door te lezen. De pleisters zijn zonder doktersrecept verkrijgbaar.


Nicotinell zuigtabletten

De Nicotinell zuigtabletten bevatten nicotine welke vrij komt als je op de tabletten zuigt. Via het slijm in uw mond wordt de nicotine in uw lichaam opgenomen. Hierdoor vermindert de drang naar een sigaret. Ook kan het ontwenningsverschijnselen verminderen. De tabletten smaken naar smint en ze zijn vrij van suiker. U wordt er dus niet dik van. De zuigtabletten gebruikt u het beste zo’n 3 maanden evenals de peisters zoals hierboven beschreven.

De zuigtabletten zijn beschikbaar in 1 en 2 mg afhankelijk van hoeveel je gewend bent te roken. Als je stevig rookt wordt aangeraden om 2 mg tabletten te gebruiken. Je zuigt op de tablet tot je de smaak proeft. Hierna zuig je minder en als de smaak weg is begin je opnieuw te zuigen. Dit duurt ongeveer een half uur tot dat de tablet helemaal is opgelost. Gemiddeld gebruik ligt tussen de 8 en 12 zuigtabletten per dag.

Nicotinell zuigtabletten bestellen

Je kunt de zuigtabletten bestellen via onderstaande knop.


NiQuitin Clear

NiQuitin biedt dezelfde producten aan als Nicotinell. Je kunt de producten van NiQuitin ook bestellen via onze website via onderstaande knop


← Stoppen met roken

About the author

Linda Faye

Leave A Reply