Zyban

17 dec 2013

Zyban

Zyban kopen om te stoppen met roken? Hieronder kun je meer informatie vinden over Zyban, zoals ervaringen van gebruikers en tips om Zyban te gebruiken. Ook bieden wij je de de mogelijkheid om het meest effectieve middel om te stoppen met roken, Zyban, via Checkjelijf.nl te bestellen. Dit kan zelfs zonder recept van je eigen dokter. Je aanvraag wordt via ons online beoordeeld door een officiële EU-geregistreerde arts. Natuurlijk is bestellen met recept van je eigen huisarts ook mogelijk! Ook kun je ons vragen stellen over het product. Wij proberen die dan voor je te beantwoorden.  Ben je op zoek naar tips om te stoppen met roken? Kijk dan eens op onze speciale pagina met tips om te stoppen met roken.

Wat is Zyban?

Zyban kan helpen om op een effectieve manier te stoppen met roken, het is een tablet van 150 milligram. Zyban is een geneesmiddel dat alleen verkregen kan worden op receptbasis. Via Checkjelijf.nl kun je Zyban bestellen met een online consult. Ook is het mogelijk om Zyban te bestellen op recept basis via je eigen huisarts.

Waarom werkt Zyban zo goed?

Zyban is ooit ontwikkeld als antidepressivum, hier wordt het in de Verenigde Staten nog steeds voor gebruikt. Tijdens het testen van dit product is gebleken dat dit middel ook erg effectief is om te stoppen met roken. In Europa wordt Zyban gebruikt als effectief middel om te stoppen met roken. De stof welke aanwezig is in Zyban (Bupropion) zorgt ervoor dat je minder behoefte hebt aan nicotine, hierdoor ervaar je minder heftige afkickverschijnselen (meer informatie over afkickverschijnselen roken). Een tablet Zyban bevat zelf geen nicotine, maar zorgt ervoor dat je de behoefte niet meer hebt. Het zorgt ervoor dat je én geen behoefte meer hebt aan nicotine en geen behoefte meer aan een sigaret. Zyban zorgt ervoor dat je kans om te stoppen met roken bijna verdubbelt!

Hoe kun je het product gebruiken?

Het is van belang dat je begint met Zyban op het moment dat je nog rookt. Bepaal voor jezelf een dag waarop je wilt stoppen, deze dag moet liggen in de tweede week van je Zyban gebruik. Je begint als volgt:

 • Dag 1 t/m 6, 1x per dag een tablet
 • vanaf dag 7, 2 tabletten per dag met een tussenpoos van 8 uur
 • Tot 9 weken, 2 tabletten per dag. Als je dan nog niet gestopt bent, stop dan met Zyban.

Wanneer je na negen weken nog niet gestopt bent met roken is het belangrijk om te stoppen met Zyban. Dan raden wij je aan (nogmaals) contact op te nemen met je huisarts.

Gebruikerservaringen

De gebruikerservaringen zijn enorm positief. Wat opvalt is dat mensen aangeven dat dit product er voor zorgt dat je zelfs in de eerste week, waarin je nog rookt, eigenlijk al geen zin meer hebt in een sigaret. Ook mensen die al lang en veel roken, de zogeheten kettingrokers, boeken succes met dit product. Als nadeel worden door sommige gebruikers de bijwerkingen genoemd. We merken op dat bijwerkingen zich soms voordoen en dus lang niet altijd. Vooral in het begin van het stoppen met roken proces treden de bijwerkingen op bij een aantal gebruikers. Houdt hierbij het uiteindelijke doel voor ogen, dat je door dit product, mogelijk van een verslaving afkomt welke dodelijk is.

Tussen de gebruikerservaringen zien we ook veel positieve reacties over het product Champix. Dit product is vergelijkbaar met Zyban.

Zyban bijwerkingen

Behalve het door jouw gewenste effect, het stoppen met roken kan er door het gebruik van het product ook bijwerkingen optreden, zoals:

 • Droge mond
 • Slapeloosheid
 • Minder goed slapen
 • Concentratieproblemen
 • Maag- darmklachten
 • Oorsuizingen

Bijwerkingen die zelden voorkomen zijn:

 • Depressiviteit
 • Hyperactief
 • Vermoeidheid
 • Allergische reactie (Stop direct met Zyban en neem contact op met je huisarts)

Let op: gebruik Zyban niet wanneer je zwanger wilt worden en niet tijdens de zwangerschap!

Zyban kopen

Klik op onderstaande button om het door jou gewenste product te bestellen, met een gratis online consult.

Zyban bijsluiter

Klik op – Zyban bijsluiter – om de originele bijsluiter te lezen. Deze pagina is een informatieve pagina over stoppen met roken. Wij raden aan om voor het gebruik met uw huisarts te overleggen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het gebruik van dit product. Voor meer informatie over stoppen met roken, klik hier.

← Champix Stoppen met roken tips →

About the author

Linda Faye

Leave A Reply